Klikplus

Shopt u ook regelmatig online, bijvoorbeeld bij bol.com, Hema of AliExpress? Als u vanaf nu via onze nieuwe Klikplus pagina bestelt, sponsort u daarmee Gospelkoor Revelation. En dit kost u geen cent extra en uw aankoop is volledig anoniem. 

Hoe werkt Klikplus: Klik & Sponsor?

Gospelkoor Revelation is aangemeld bij Klikplus, een website waar goede doelen en verenigingen gratis gesponsord kunnen worden door het plaatsen van online bestellingen, het boeken van reizen en veel meer. Met Klikplus steunt u Gospelkoor Revelation: gewoon met uw eigen account, zonder extra kosten en volledig anoniem. Het enige dat u hoeft te doen is via het linkje op onze Klikplus website door te klikken naar de webshop en daar uw bestelling te plaatsen. Via een unieke code die aan de link wordt gekoppeld, weet de webwinkel vanaf welke site de bestelling is geplaatst en wordt hiervoor een bepaald percentage aan commissie uitgekeerd.

Naar onze Klikplus pagina

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze eigen Klikplus site wordt gedaan. Wij profiteren dus van aankopen, vakanties of abonnementen die u toch wel had willen regelen.

Kijk voor de uitgebreide lijst van deelnemende webwinkels en aanbieders op Klikplus. De lijst met deelnemende webwinkels wordt bovendien wekelijks uitgebreid. Via de Facebook pagina van Klikplus blijft u bovendien van nieuwe webshops op de hoogte.

Voor u een kleine moeite, voor ons een mooie extra financiële bijdrage. Vertel het verder aan andere mensen in uw omgeving die Gospelkoor Revelation een warm hart toedragen! Vergeet ook niet gospelkoor-revelation.klikplus.nl toe te voegen aan uw favorieten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.