In 1988 ging Revelation van start met een groep enthousiaste mensen en telde het koor onder leiding van Adrie Okker al snel ruim 100 leden. Vervolgens hebben de dirigenten Peter Koetsveld, Maarten Wassink, Heidy Biersteker, Wibo Hijink, Paula Ludden en Harold Schonewille ons koor begeleid en inmiddels staan we sinds september 2018 onder leiding van Lotte van Amerongen. Revelation telt momenteel zo’n 50 entheousiaste leden tussen de 20 en 50 jaar met verschillende kerkelijke achtergronden. Een hechte groep mensen met een sterke onderlinge band en een gezamenlijke passie: door middel van onze liederen Gods naam groot maken en prijzen!

Hoogtepunten
De afgelopen 25 jaar hebben we in veel kerken en zalen zingend het evangelie van Jezus Christus bij de mensen gebracht. Hoogtepunten waren onder andere de tour door Polen en Duitsland, de musical OverHoop, de programma’s “De Reünie”, “Compleet” en het kerstprogramma “Kerst Broodnodig”, waarbij we zelfs een eigen film hebben opgenomen! Alle uitgevoerde programma’s worden geschreven door leden van het koor en geven d.m.v. sketch en toneel een eigentijdse touch aan de optredens.

Wij repeteren elke week op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in de Bethelkerk te Veenendaal. Wil je een keer komen luisteren? Van harte welkom!

 

Sluit Menu